Levering

Levering

Leveringstiden: Alle vare der står som på lager i shoppen og som er bestilt på hverdage inden kl. 15.00 sendes samme dag. Vare bestilt i week-end eller på helligdage sendes først komne hverdag.

www.håndkøbsmedicin-online.dk har fast fragt uanset mængde i Danmark er denne kr. 80,00 med postdanmark med udbringning og kr. 58 med Postdanmark uden udbringning, samt kr. 60 med erhvervspakker

Alle priser er inklusiv moms

www.håndkøbsmedicin-online.dk sørger for levering primært med Post Danmark, og sender til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen.

Rettidig levering forudsætter dog at fragtselskabet overholder dag-til-dag levering (kun i Danmark). Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtselskabet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Pakkepost og Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nettomedical kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller andre fragtmænd. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender www.håndkøbsmedicin-online.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. www.håndkøbsmedicin-online.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering for lagervarer, for nogle varer kan leveringstiden være op til 1 uge. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Levering til udlandet kan vare op til 1 uge